Restitutieaanvraag NS vergeten check uit

Bent u vergeten uit te checken nadat u een NS treinreis heeft gemaakt of heeft u om andere redenen niet kunnen uitchecken bij NS? Dan brengt NS het instaptarief van € 20,- in rekening. Via een restitutieaanvraag kunt u Mobility Mixx verzoeken het teveel betaalde bedrag terug te vragen bij NS. 

Voor deze NS restitutieaanvraag kunt u onderstaand formulier invullen. Een NS restitutieaanvraag kunt u maximaal 5x per jaar indienen en moet plaatsvinden binnen 6 maanden nadat u de reis heeft gemaakt. Mobility Mixx neemt de aanvraag in behandeling en zorgt ervoor dat het teveel betaalde bedrag met de facturering aan uw werkgever wordt verrekend.


Vul het formulier volledig en zorgvuldig in. Heeft uw aanvraag een toelichting nodig, dan kunt hiervoor het onderste tekstblok gebruiken. Nadat u alles heeft ingevuld en gecontroleerd klikt u op ‘verzenden’. Er verschijnt dan een bedankpagina. Zodra de restitutie is verwerkt vindt u de verwerking terug in uw transactieoverzicht in uw persoonlijk account.

Bent u vergeten in te checken waardoor de incheck- en uitcheckgegevens niet meer kloppen? Dan kunt u ook dit formulier gebruiken. In het opmerkingenveld kunt u dan een toelichting geven op de situatie.

LET OP: U KUNT DIT FORMULIER ALLEEN GEBRUIKEN VOOR RESTITUTIES BIJ NS!